Povodom uspeha kampanje „Stvaramo znanje“, kojom je kompanija Telekom Srbija, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, opremila 20 informatičkih kabineta u 20 osnovnih škola širom Srbije, i ove godine se nastavlja dobra praksa doniranja sredstava za nabavku računarske opreme kako bi se đacima olakšala nastava informatike i postavili temelji za dalje unapređivanje znanja iz oblasti informacionih tehnologija.

 

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obezbedilo je spisak od 40 osnovnih škola u Srbiji kojima nedostaje računarska oprema, a kako će samo 20 od njih biti izabrano, organizujemo online glasanje. Glasanje koja škola će osvojiti računarsku opremu obaviće se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici mts-a (https://www.facebook.com/mtstvojsvet/) u periodu od 22.5. u 12h do 31.5.2018 u 12h. Kako bi odabir škola bio transparentan, želeli smo da omogućimo svim građanima da, u skladu sa Pravilima konkursa, svojim glasovima utiču na odabir škola pobednika. Glasanje će trajati 10 dana, a računarsku opremu će dobiti po pet prvih škola sa najvećim brojem glasova u svakoj od četiri geografske oblasti kojoj pripadaju.  

Našla je  među potencijalnim dobitnicima informatičkih kabineta. Pozivamo Vas da svojim glasovima podržite našu školu, kao i ostale škole iz drugih geografskih oblasti i utičete na ishod glasanja. Nakon konačnog prebrojavanja glasova, spisak škola kojima će biti donirana sredstva za nabavku računara biće poznat 31.5.2018.

Naša škola se nalazi u četvrtoj geografskoj oblasti JUGOISTOK.