Поштовани ученици, уважене колеге,

Како се полако приводи крају ова календарска година оно што је сигурно да можемо средити утиске. Један утисак који се намеће на крају је тај да се имамо на шта осврнути како колективно, тако и индивидуално. Много тога смо остварили у овој години узајамном подршком и уважавањем, и потврдили да смо ШКОЛА ЗА ПРИМЕР.

А, то запрво значи да упорно чувамо традицију школе, не одустајемо од успеха, и да имамо снагу, а то сте ви, УЧЕНИЦИ ГИМНАЗИЈЕ, и ЉУДИ КОЈИ ВАМ ПОМАЖУ И ПРУЖАЈУ ПОДРШКУ, ВАШИ ПРОФЕСОРИ И УПРАВА ШКОЛЕ.

Зато користимо прилику да још једном именујемо све успехе кроз податак да је у овој години било медаља на Међународним и Републичким такмичењима, међународна признања и освојена места на Биос олимпијади, као и признања за најбоље радове и успехе на такмичењима.

у оквиру манифестације „Светосавска недеља 2020“, комисија за доделу награда најбољим такмичарима у категорији рецитатора, ликовних и литерарних радова  средњих школа наградила је следеће ученике:

  1. ПРВО МЕСТО -Јелена Антић, категорија рецитатора
  2. ПРВО МЕСТО –Михаела Миленковић, категорија за литерарни рад
  3. ДУГО МЕСТО –Гачић Ведрана, категорија за литерарни рад
  4. ПРВО МЕСТО –Мила Поповић, категорија за ликовни рад

 

Поводом Божићног конкурса награђене су ученице:

  1. ПРВО МЕСТО –Теодора Стајић,
  2. ДРУГО МЕСТО –Михаела Миленковић

Честитамо мушкој екипи у кошарци која се пласирала за школску Олимпијаду.

Ученицима првог разреда треба пружити највећу подршку да истрају у најбољој намери. Ученицима осталих разреда да користе слободно време у доброј организацији, и не забораве да су Гимназијалци.

А, оно што нас посебно радује јесу предстојећи празници. Један од најрадоснијих хришћанских празника - Божић је пред нама.

Желим вам да у миру, љубави и здравом окружењу, у кругу својих најближих и највољенијих провдете празник.

Да чувате зајденицу и тежите томе, добрим примером васпитавате једни друге, да умете да препознате и подржите оно што постаје ваш живот.

 

Према Календару образовно- васпитног рада за ову школску годину  средa 8. jануар je први наставни дан у 2020. години, настава ће се изводити по распореду за понедељак.
Директор
______________________________
Сузана Мишић Станковић

 

 „Божић је живот који носите у срцу и начин на који га живите. Божић је осећај који сваки дан носите у себи.“

Свако добро и срећни празници!