Срећна нова 2023. година

blog

Срећна нова 2023. година

Поштоване колеге и  ученици ,

Полако приводимо крају други класификациони период и крај првог полугођа , а у складу са календаром образовно- васпитног рада , 30. децембар је последњи радни  и наставни дан у овој календарској години. Пред нама су новогодишњи и божићни празници.

 Улазимо у нову годину календарску годину која свима нама треба да донесе нови  почетак, нове радости и успехе . Протекла година је била година великих успеха ученика и професора наше школе који су забележили велике  резултате и успехе на такмичењима у науци, уметности и  спорту. Бројне активности које реализовао Ђачки парламент  показатељ су, да се увек може рачунати на гимназијалце! Увек за хуманости  солидарност када је то потребно. У таквом духу и расположењу дочекујемо  најрадоснији хришћански празник Божић са жељом да га славимо у здрављу , миру, љубави, радости и даривању. 

Ученицима свих разреда честитамо на постигнутом успеху са жељом да истрају  у свом раду, да буду бољи и одговорнији према заједници, школи  и друштву, да се труде  да усвоје  знања и постигну  боље резултате у другом полугођу . Никада не треба одустати од лепог васпитања и потпуног образовања!

Након одржаних седница одељењских већа и Наставничког већа подела књижица и саопштење успеха и дисциплине  ученицима планирано је за 5. и 6. јануар у договору са одељењским старешином.  Према календару образовно-васпитног рада  први радни и наставни дан  је 16. јануар 2023. г. 

Срећни празници и свако добро ! И нека Божић који носимо у срцу буди осећај доброте, лепоте, љубави и снаге !

Директор школе,

Сузана Мишић Станковић